ORELIA JEWELLERY

Orelia London ble opprettet i 2007, og fokuserte hovedsakelig på å produsere smykker med halvedelstener. Designet har alltid vært delikat og sjarmerende og prisene overkommelige. Og siden 2008 har utvidelsen av merket virkelig tatt fart og smykkemerket samarbeider i dag med flere store forhandlere noe som har satt fart i populariteten. Det betyr blant annet at du i dag kan handle I dag kan du handle Orelia London her hos Miinto hvor vi har et stort og bredt utvalg av smykker fra dette spennende merket.

IMG_8559_edited.jpg

EMILIA BY BONDEP

Marikken Emilia er designern for Bon Deps smykkes kolleksjon. Etter flere månader av hardt arbeide så lanserades kolleksjonen i Januari 2019 

Kolleksjonen består av halskjeder, hoops og charms. Allt før att skape din egen personlige smykker. 

IMG_8561_edited.jpg

SECRETS BY B

Norske smykkemerket Secrets by B ble stiftet høsten 2011. Smykkene, som er designet av Benedikte Bruknapp, er vakre, litt romantiske smykker med en snert av røffhet og bohemsk vintagestil. Kombinasjonen av gull og duse fargetoner gir alle smykkene fra Secrets by B en spesiell touch av sofistikert vintage glam og enkel eleganse. Smykkene føles glamorøse, unike og spesielle, som om hvert enkelt smykke bærer på en liten hemmelighet.

8992160A-83C7-4A44-8AA5-4AF3F47C5340_edi

SKULTUNA MESSINGBRUK 

Skultuna Messingsbruk grundades av Karl IX den 11 februari år 1607, i över fyra sekler har Skultuna tillverkat guldskimrande mässingsföremål. Bruket ligger kvar på exakt samma ställe till denna dag i en dalgång i Västmanland. Skultunas mål är att tillverka föremål av högsta internationella kvalitet och att skapa morgondagens antikviteter för kommande generationer. En produkt från Skultuna är en gåva till kommande generationer. 

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com