Ravn Interiør & Design samler kun inn informasjon om deg som kunde for å forbedre din shoppingopplevelse. All informasjon oppbevares og brukes på en forsvarlig måte, og ikke på noe tidspunkt vil vi selge eller videreformidle denne informasjonen til en tredjepart.

En tredjepart vil kun ha tilgang til denne informasjonen hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Ravn Interiør & Design. I disse tilfellene er det inngått strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. Relevante personopplysninger deles med betalingspartner og transportør for å kunne gjennomføre handelen.

.

Hvilken informasjon vi samler inn

Vi samler inn den nødvendige informasjonen som vi trenger for å kunne gjennomføre handelen - som navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.

.

Hvordan vi bruker din informasjon

Vi bruker din e-postadresse for å sende ut ordrebekreftelse, og kan sammen med ditt telefonnummer bli brukt for å ta kontakt med deg angående din ordre. Denne informasjonen gis også til vår transportør slik at de kan kontakte deg ved leveranse av ordre. Ordrehistorikk og e-postkorrespondanse kan også bli brukt til å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer som skulle oppstå i forbindelse med ditt kjøp.

.

Nyhetsbrev

Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev via våre nettsider. Du vil da kunne motta tilbud, nyheter og annen nyttig informasjon fra oss. Alle e-postadresser er lagret i en egen database og blir verken brukt eller delt med en tredjepart. Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss kan du på hvilket som helst tidspunkt melde deg av ved å sende oss en e-post på nettbutikk@ravnhemsedal.no Da vil du bli slettet fra våre lister.