IMG_8502.jpeg

BRUKA DESIGN

Det svenske merket Bruka Design produserer møbler, postkasser og tilbehør til hjemmet. Bruka Design er opptatt av å skape et tidsriktig konsept til det moderne hjem, og jobber kontinuerlig med å utvikle spennende kvalitetsprodukter i nye farger og former.

Bilde 01.04.2020, 16 47 53.jpeg

NELLA VITA STONEWARE

” Jeg tror på verdien av å dele et måltid rundt et vakkert dekket bord en helt vanlig tirsdag. 

Aina er en norsk billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. Nå har hun designet en interiørkolleksjon under navnet Aina Sollie Steen Collection med lykter, fat og duftlys i tillegg til serviset Nella Vita Stoneware.

IMG_8501.jpeg

NICOLAS VAHE

Nicolas Vahé er en fransk kokk og konditor som har bosatt seg i Sønderjylland i Danmark. Han har laget sin helt egen merkevare for de som ønsker seg luksusprodukter til både hverdagen og fest. Disse produktene vil gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige da han kombinerer smaker og ingredienser du ikke finner andre steder! Produktene har et lekkert utseende som gjør at man får en luksuriøs følelse over de. Produktene består av blant annet syltetøy, oljer og krydder. 

Lakrids By Bülow

Vi får verden til å elske lakris.

Johan Bülow kommer fra en familie av entreprenører og visste alltid at han ville skape noe. Han hadde en lidenskap for lakris – en skandinavisk favoritt som han ikke følte ble verdsatt nok, og som fortjente å bli tatt på alvor. Han la mange timer ned i arbeidet, lærte håndverket på den harde måten, og i 2007 var han klar til å koke, rulle og skjære sitt aller første produkt.

IMG_8526.jpeg

LIND DNA

LND DNA er et ungt selskap, grunnlagt i 2013 av de to søstrene Mie og Bine Lind og deres far Preben Lind. Deres drøm om å skape bærekraftige designprodukter i Danmark har svært raskt blitt til virkelighet. Deres produkter er produsert nesten utelukkende i gjenvunnet skinn, og de har et stort fokus på bærekraft og ansvar for miljøet. 

IMG_0857_edited.jpg

MADE BY MAMA

Made by Mama blev etablert i 2012. Bak det hele står et ektepar fra Danmark som byttet det hektiske livet med vakre Toscana.

Her møtte de et italiensk ektepar som delte deres passion for mat. 

Det som begynte som en hobby, men blev senare til Made by Mama.

Brandet Made by Mama er en hylleste til beste fra Italia 

IMG_0501.jpeg

STHÅL

Sthål er et svensk merke etablert i 2011.

De ulike delene til Sthål kan brukes enkeltvis og supplerer servise du har fra før eller du kan dekke et vakkert inspirerende bord med de ulike fargene.

Shtål keramikk er et bruksservise som tåler oppvaskmaskin, alle deler er ildfaste.

Keramikken har glasurer i vakre farger og er ett blikkfang på etthvert bord. Bruk det til hverdags og gjør hverdagen til en fest. 

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com