IMG_8513.jpeg

LAMA INTERIØR 

– VI LAGER INTERIØR BARE MED HJERTET. JEG ELSKER FRIHETEN TIL Å TA BESLUTNINGER SELV, OG VIRKELIG TRO PÅ DET JEG LAGER, 

Lama handler bare med produsenter som behandler arbeiderne sine ordentlig, og pruter sjelden. Pruting gir kanskje billigere interiør, men det gir dårligere kår for arbeiderne. I India er det forbudt å ta livet av dyr for pelsen eller skinnets del, slik at produksjonen uansett er mer bærekraftig.

 

Lama har også valgt å samarbeide med to eksterne designere som begge går i to ulike retninger som gir helheten en dybde. Aina Sollie Steen og Halvor Bakke gjør utvalget bredere og gir en annen dimensjon til firmaet. I tillegg blir det enda mer inspirerende for alle på Lama.

AINA SOLLIE STEEN

” Jeg tror på verdien av å dele et måltid rundt et vakkert dekket bord en helt vanlig tirsdag. ” 

Aina er en norsk billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. Nå har hun designet en interiørkolleksjon under navnet Aina Sollie Steen Collection med lykter, fat og duftlys i tillegg til serviset Nella Vita Stoneware.

IMG_8516.jpeg

HOUSE DOCTOR

House Doctor er en dansk familiebedrift som hjelper deg med å finne rett medisin til ditt hjem. Gründerne av bedriften er de tre lekfulle søsknene: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Deres overbevisning er at et vakkert hjem fremmer livsgleden, og sier: Vår stil er provoserende, personlig og ikke altfor formell. Vi anser at det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem.

IMG_8517.jpeg

HALVOR BAKKE 

– Hva folk syns er fint er individuelt, men jeg håper at alle kan finne noe de liker i min kolleksjon. Med noen enkle produkter kan du skape en god stemning hjemme hos deg selv.

Interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke har fokus på lykter, lamper, og tekstil. Halvor er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem.

IMG_8519.jpeg

AFFARI OF SWEDEN

Affari har et bredt utvalg av interiør og noe for enhver stil. Deres visjon er vakre interiørskatter av spennede materialer til fordelaktige priser.

IMG_8520.jpeg

HOME FACTORY

Home Factory AS ble etablert 2016 og er et firma som har lidenskap for interiør og design. Deres interiør produkter skal være tidsriktig både når det gjelder materialer og farge.

IMG_8522.jpeg

MR PLANT 

Mr Plant er en av Europas ledende leverandører av kunstige blomster, planter og trær.

STACKELBERG

Stackelbergs er et Stockholm-basert selskap, grunnlagt av Anna-Carin Stackelberg. Helt siden 2009 har de produsert pledd av mohair, med fokus på naturlig produksjon og tradisjonelt håndverk. Pleddene er produsert hos en av verdens ledende tekstilprodusenter, lokalisert i Sør-Afrika. I produksjonsprosessen er miljøaspektet viktig - både produksjon og valg av materialer er nøye gjennomtenkt for å gi høyest mulig kvalitet, med så lite miljøpåvirkning som mulig

IMG_8527.jpeg

NEW MAGS

New Mags har magasiner og bøker med fokus på interiørdesign, mote, natur, fotografering, mat og drikke, reiser og mye mer. Deres eksklusive bøker er ikke bare inspirerende, de er også lekre coffee table books.

IMG_0354.jpeg

SKULTUNA MESSINGSBRUK

Skultuna Messingsbruk grundades av Karl IX den 11 februari år 1607, i över fyra sekler har Skultuna tillverkat guldskimrande mässingsföremål. Bruket ligger kvar på exakt samma ställe till denna dag i en dalgång i Västmanland. Skultunas mål är att tillverka föremål av högsta internationella kvalitet och att skapa morgondagens antikviteter för kommande generationer. En produkt från Skultuna är en gåva till kommande generationer. 

IMG_9800.jpeg

ROUGH STUDIO

Rough Studios lager fantastiske puter.

Putete er todelt- hvor en side laget i silke og den andre i velour.

Perfekt løsning for deg som ønsker litt variasjon.

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com