MERAKI

Meraki er designet og utviklet i Danmark. Bak merket skjuler det seg en unik verden med hudpleie og produkter for vår livsstil. Meraki inspireres av Skandinavias estetikk og skapelsen av kjærligheten til naturen. Meraki er skjønnhet for deg og ditt hjem med en unik tvist der hvert produkt inneholder nøye utvalgte ingredienser for å ta vare på både kropp og sjel.

IMG_8531.jpeg

SKANDINAVISK

SKANDINAVISK ble startet av Shaun og Gerry fra England, som forelsket seg i to skandinaviske jenter og som aldri dro tilbake. Den ene bor nå i Stockholm, og den andre i København. De vil gjenskape essensen ved den skandinaviske livsstilen og naturen gjennom sine duftlys og velværeprodukter. 

IMG_8532.jpeg

BRUKA DESIGN

Det svenske merket Bruka Design produserer møbler, postkasser og tilbehør til hjemmet. Bruka Design er opptatt av å skape et tidsriktig konsept til det moderne hjem, og jobber kontinuerlig med å utvikle spennende kvalitetsprodukter i nye farger og former.

AINA SOLLIE STEEN

Aina er en norsk billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. Nå har hun designet en interiørkolleksjon under navnet Aina Sollie Steen Collection med lykter, fat og duftlys i tillegg til serviset Nella Vita Stoneware.

IMG_0863_edited.jpg

PLUM & ASHBY

Plum & Ashby utvikler velværeprodukter av høy kvalitet i et elegant design.

Produktene er laget i England og er proppfulle av naturlige ingredienser.

En hyllest til den engelske landsbygda.

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com